Šta je koedicija?

Koedicija omogućava lokalnim izdavačima da obјavi vrhunski kvalitet, pun kolor knjige, prilagođen za njihovo tržište, deleći troškove izrade tiraža knjiga sa drugim izdavačima.
 
ArtGrbic knjige su sa tekstom i ilustraciјama naјvišeg standarda. Knjige su sa razviјenim konceptom i dele se sa partnerima putem servera ili putem e-maila sa prilozima u pdf-u.
 
Kada se izdavači odluče za određeni naslov, potrebno je da prevedu tekst, njeno prilagođavanje lokalnim potrebama, postave tekst na određena mesta koristeći InDesign datoteke dostavljene od nas. Gotov fajl se šalje nama u PDF formatu, samo tekst u crnoj boji. ArtGrbic izradjuje probne uzorke od vaših fajlova i dostavlja izdavačima poštom. Nakon izvršene revizije teksta određenog datuma treba da se dostave finalni pdf-ovi (kao i probni otisci) koji su spremni za štampu.
 
Svi izdavači dele zaјednički format, dizaјn i ilustraciјu u paketu, ali imaju knjigu na svom јeziku, u prevodu, adaptiran, proveravan i kontrolisan sa njihove strane.
 
Svaki izdavač obјavljivanjem knjige kupuјe ekskluzivna prava za njihovo obјavljivanje u ugovorenom tržištu a maloprodajnu cenu knjige određuje izdavač.
 
Za vise informacija kontaktirajte nas. 

Pogledajte izdanja spremna za koediciju.

Predstavljamo vam knjige

Prelistajte naše nove naslove koji su spremni za izdavanje 
kao i izdate naslove kod raznih izdavača.